Skip to main content

Premium Starter Kit Malaysia

πŸ’œAssalamualaikumπŸ’œ



Dah buka ke semua??
10 ramadhan dah kan.
kejap je... nanti mesti rindu.
.
Dah standby ke PSK untuk raya ni?
Sekarang PSK free postage tau sampai hujung bulan may ni.
Korang dapat jimat almost Rm 30.
.
So, untuk promo raya ni, selain free postage sesiapa sahaja yang membeli dengan kakak untuk PSK ni korang akan terima FREE GIFT lain yang sesuaiiiiiii untuk kegunaan time raya balik kampung ni 😊
.
Premium Starter Kit YL
Rm 750
Free postage
Free gift
Support group yang awesome!
.

Instagram : @petiteoiler
Facebook : Kiddoganic
Instagram : @kiddoganic

Comments

Popular posts from this blog

Young Living Selangor : Manfaat dan Kegunaan Lemongrass Essential oils

πŸ’œASSALAMUALAIKUMπŸ’œ 




Apa itu lemongrass essential oils?

Lemongrass atau serai, selain digunakan dalam masakan, lemongrass ini banyak memberi manfaat kebaikan dari segi kesihatan emosi dan jasmani.

Minyak pati Lemongrass Young Living dihasilkan melalui proses Distillation. iaitu satu proses pengewapan. Minyak pati Young Living adalah di jamin ketulenan nya dan tiada bahan asing dicampur semasa proses ini berlaku. Hanya bahan asli iatitu serai semata-mata.

Minyak pati lemongrass young living mengandungi zat membantu mengurangkan ketegangan otot.
Selain itu, aroma minyak pati ini mampu memberi kesan ketenangan kepada minda dan tubuh badan.

RM 60 : 15ml

LEMONGRASS ADALAH EO YANG PALING MURAH
Buka selera makan :  Oleskan minyak pati lemongrass di kawasan perut mengikut arah jam
Halau Nyamuk dan Serangga : Aroma lemongrass sangat tidak disukai oleh serangga. Terdapat banyak di pasaran ubat serangga menggunakan minyak pati serai. Apa kata kita beralih kepada yang lagi selamat dan organik. Hanya 3-5 tit…

Cara JIMAT guna EO Young Living

πŸ’œAssalamualaikumπŸ’œ

Mana da orang yang tak suka jimat2 ni kan. So, last week, siap kan blend untuk anak-anak. Memang selalu wa neat je, EO tu titik terus kat anak.

Tapi sekarang ni macam kurang rajin sikit nak titik satu2 πŸ˜… Maka nya, Amik beberapa jenis eo, letak dlm botol roll-on Top-up dengan carrier oil kasi penuh.

Nah, dapat dah EO on the go dengan jimat. Tak risau tumpah, Tak risau anak main titik-titik EO Tak risau botol eo pecah πŸ’ΈπŸ’Έ

Last week buat 4 jenis blend Untuk tidur, untuk batuk, everyday wellness, Body-ache massage.

Kalau dah blend gini memang jimat.
Ada yang nak cuba? Boleh whatsapp wa teruslah.
Instagram : @petiteoiler Facebook : Kiddoganic Instagram : @kiddoganic

Manfaat Lemongrass Young Living

πŸ’œAssalamualaikumπŸ’œ

Lemongrass/Serai
Kita orang malaysia ni memang familiar sangat dah dengan kegunaan serai ni. - masak - minyak urut - pengahadaman - refreshing - nyah bau - dan banyak lagi.
Yup, memang banyak sangat kegunaan serai ni. Tapi buat masa sekarang wa guna serai untuk blood flow yang cantik. PMS. hehe.
3 hari dah guna serai Fuh, recommended habis lah untuk orang yang jenis period tak lancar. jenis kalau period macam "tak puas". Kalau period flow darah tu macam tak cun.
My personal review.  Guna lemongrass ni direct sapu kat ari-ari. Blood flow memang cun habis. Memang takde tesekat-sekat langsung. takde berketul-ketul ke apa.
Heavy flow tapi elok.  perempuan mesti faham lah kan. hehehehe. Bila blood flow tu cantik. For sure lah takde rasa period cramp. hehe
lemongrass ni antara eo yang paling murah. Guna dia 1-2 titik je.

Non-Member Price  Rm 67.50 : 15ml
Instagram : @petiteoiler Facebook : Kiddoganic Instagram : @kiddoganic