Young Living Selangor: Manfaat Lemongrass Young Living

14 June 2019

Manfaat Lemongrass Young Living

💜Assalamualaikum💜


Lemongrass/Serai

Kita orang malaysia ni memang familiar sangat dah dengan kegunaan serai ni.
- masak
- minyak urut
- pengahadaman
- refreshing - nyah bau
- dan banyak lagi.

Yup, memang banyak sangat kegunaan serai ni.
Tapi buat masa sekarang wa guna serai untuk blood flow yang cantik. PMS. hehe.

3 hari dah guna serai
Fuh, recommended habis lah untuk orang yang jenis period tak lancar. jenis kalau period macam "tak puas". Kalau period flow darah tu macam tak cun.

My personal review. 
Guna lemongrass ni direct sapu kat ari-ari. Blood flow memang cun habis. Memang takde tesekat-sekat langsung. takde berketul-ketul ke apa.

Heavy flow tapi elok. 
perempuan mesti faham lah kan.
hehehehe.
Bila blood flow tu cantik.
For sure lah takde rasa period cramp. hehe

lemongrass ni antara eo yang paling murah.
Guna dia 1-2 titik je.


Non-Member Price 
Rm 67.50 : 15ml

Instagram : @petiteoiler
Facebook : Kiddoganic
Instagram : @kiddoganic

No comments: