Young Living Selangor: EO murah Bawah RM 100

14 June 2019

EO murah Bawah RM 100

💜Assalamualaikum💜

Item Received!


Seminggu kakak. tunggu korang tau 😅

Tapi 4 item dah bertuan.
Yang available both eucalyptus tu je.

Eucalyptus atau minyak kayu putih memang ada banyak sangat manfaat.

kalau yang ada jual kat kedai-kedai tepi jalan tu, even kat Mydin pun ada. harga sekitar Rm 6 je 😅

Please elakkan.
Low price = Low Quality .
Yang murah-murah tu biasa nya mengandungi bahan sintetik dan jugak lebih kepada fragrance oil. maksudnya bau tu lebih kepada pewangi je. 
BUKAN ASLI dari tumbuhan.

Tapi kalau YL punya ni memang MINYAK PATI kayu putih tu. Seed to seal. 
takde melalui proses campuran lain-lain bahan or minyak.

Antara manfaat eucalyptus ni elok untuk pernafasan yang baik, membantu memcairkan kahak, membantu melegakan hidung akibat sinus, meringankan sakit kepala, meredakan selsema dan aroma yang sangat menenangkan.

Harga dia, bawah Rm 100! 😊

Instagram : @petiteoiler
Facebook : Kiddoganic
Instagram : @kiddoganic

No comments: